Klassieke veranda’s

Wilt u volop genieten van het buitenleven? Dan is een klassieke veranda de ideale manier om uw woonomgeving te verlengen en het echte buitengevoel te ervaren. Een klassieke terrasoverkapping staat niet alleen prachtig bij uw woning, maar zorgt voor een direct verhoging van uw woongenot en biedt veel praktische voordelen.

Een klassieke veranda in Nederland namelijk absoluut geen overbodige luxe. De natte weersomstandigheden in ons land zorgen ervoor dat een klassieke terrasoverkapping noodzakelijk is om uw tuin optimaal te kunnen beleven. Zo zit u gegarandeerd droog, terwijl u toch het unieke gevoel van buiten zijn ervaart.

Klassieke houten veranda

Veranda Twente is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van een klassieke veranda. Wij werken met verschillende soorten hout van de allerhoogste kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een tijdloze en duurzame veranda die vele jaren meegaat. Wij kiezen altijd voor een houtsoort die qua uitstraling het beste aansluit op uw woning.

Heeft u geen huis met een klassieke uitstraling zoals een jaren 30 woning? Dan kunnen wij uw veranda indien gewenst ook in een andere stijl uitvoeren. Naast klassieke veranda’s en terrasoverkappingen bouwen wij namelijk ook moderne veranda’s en veranda’s in elke andere gewenste stijl of formaat.

Klassieke veranda met lichtstraat

Een klassieke veranda biedt u in eerste instantie een klassieke terrasoverkapping in de buitenlucht, maar natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wanneer u bijvoorbeeld waarde hecht aan veel lichtinval, kunnen wij ook een klassieke veranda met lichtstraat voor u realiseren. Wij kiezen hierbij voor een lichtstraat die perfect past bij de klassieke uitstraling van uw veranda en woning.

Een klassieke veranda met lichtstraat zorgt voor een natuurlijke lichtinval die uw ruimte vrijwel altijd ten goede komt. Niet alleen lijkt de omgeving optisch direct een stuk groter, ook is de ruimte minder donker en zult u gedurende de dag meer energie ervaren. Naast een klassieke veranda met lichtstraat kunt u ook kiezen voor een veranda met lichtkoepel, daklicht of solartube.

Unieke klassieke houten veranda’s

Onze houten veranda’s zijn onovertroffen in kwaliteit en afwerking. Omdat alle veranda’s op maat worden geproduceerd, biedt dat u de mogelijkheid de veranda geheel af te stemmen op uw eigen wensen. Zij kunnen bijvoorbeeld worden uitgerust met de volgende opties:

 

Screens

Screens bieden u extra bescherming tegen zon en wind. Eenvoudig te bedienen middels afstandsbediening!

Lichtstraat

Een houten overkapping met lichtstraat is heerlijk licht en voorkomt bovendien lichtverlies in uw woning.

Spotjes

Stijlvolle verlichting geïntegreerd in de overkapping draagt bij aan de uitstraling en het gebruiksgenot van uw veranda.

Deuren

Ook mogelijk zijn loftdeuren, veranda’s met glazen schuifwanden en veranda’s met een schuifpui.

Bekijk voorbeelden van veranda’s
Een nog completer beeld krijgen van de mogelijkheden die een houten veranda biedt? Bekijk ons portfolio op onze webstite!
» Projecten

Klassieke veranda prijzen

De prijs voor een klassieke veranda bij Veranda Twente hangt sterk af van uw specifieke wensen. Al vanaf € 2.500,- beschikt u over uw eigen veranda of klassieke terrasoverkapping, maar onze houten veranda prijzen lopen op naarmate uw klassieke veranda over meer functionaliteiten beschikt. Wij kunnen al uw wensen realiseren tegen een zeer concurrerende prijs.

Bent u op zoek naar een goedkope veranda, houd dan ook onze aanbiedingen in de gaten.

Vrijblijvende offerte

Geïnteresseerd in een houten terrasoverkapping van Veranda Twente? Meer weten over onze prijzen en mogelijkheden? Geef uw wensen door en ontvang vrijblijvend meer informatie en/of een offerte op maat.

Ontvang een offerte