Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis met veranda biedt uitkomst wanneer u losstaand van uw woning op zoek bent naar meer bergruimte, meer leefruimte en een beschutte plek. Misschien biedt uw huis of tuinontwerp niet de mogelijkheid voor een overkapping bij uw woning, heeft u voorkeur voor een andere plaats, of wilt u graag een gastenverblijf realiseren op uw grond. Dit zijn slechts drie van de talrijke redenen waarom een losstaand tuinhuis met overkapping u aanspreekt.

Onze vakmensen realiseren voor u een houten tuinhuis en overkapping geheel op maat. Daarbij kijken we naar uw persoonlijke gebruikswensen, uw smaak en ook naar de uitstraling van uw woning. Dit alles verenigen we in een uniek tuinhuis met overkapping dat volledig bij u past.

Maatwerk tuinhuis met veranda

Zo veel mensen, zo veel wensen. Een tuinhuis biedt u bijvoorbeeld extra bergruimte, een gastenverblijf, een buitenkeuken of extra leefruimte voor uzelf. U kunt een tuinhuis ook gebruiken als schuur, waar u uw tuingereedschap bewaart en uitrust tijdens het tuinieren. En de overkapping? Die biedt u een beschutte plaats voor uw fietsen of gereedschap. Of misschien wel een comfortabele veranda om te zitten, te eten, te leven en te genieten van het buiten zijn.

In het ontwerp van uw houten tuinhuis met overkapping staan uw wensen centraal. Onze maatwerkspecialist inventariseert de gewenste locatie, uw gebruikswensen en stijl, en komt vanuit bouwtechnische kennis en praktijkervaring tot een uniek ontwerp. Klassiek, modern of landelijk, alles is mogelijk.

Tuinhuis van topkwaliteit

Bent u op zoek naar een tuinhuis van hoogwaardige kwaliteit? Veranda Twente heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van tuinhuizen en houten veranda’s. Onze tuinhuizen en overkappingen zijn goed bestand tegen de weersinvloeden en staan garant voor jarenlang gebruiksplezier. We maken alleen gebruik van de allerbeste houtsoorten. U heeft keuze uit onder andere lariks-, eiken-, douglas- en vurenhout. De houtsoort bepalen we in goed overleg met u.

 

Unieke tuinhuizen met overkapping

Onze tuinhuizen met veranda zijn onovertroffen in kwaliteit en afwerking. Wanneer u kiest voor Veranda Twente profiteert u van de volgende voordelen:

Maatwerk

Een maatwerk tuinhuis met overkapping wordt afgestemd op uw individuele wensen, stijl en budget.

Van A tot Z

Veranda Twente ontwerpt, realiseert én plaatst uw tuinhuis met veranda. Daar heeft u geen omkijken naar!

Optimaal buitenleven

Een sfeervol tuinhuis met veranda waarmee u nagenoeg het hele jaar buiten kunt genieten.

Geïntegreerd in uw tuin

Uw tuinhuis past perfect bij uw prachtig onderhouden tuin zodat ze samen een mooi geheel vormen.

Voorbeelden van veranda met tuinhuis
Een nog completer beeld krijgen van de mogelijkheden die een gecombineerd tuinhuis met veranda u biedt? Bekijk ons portfolio!
» Projecten

 

Prijzen van een tuinhuis met overkapping

De prijzen van een tuinhuis met overkapping lopen sterk uiteen. Deze is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit, maar ook van de service die u daarvoor terugkrijgt. De meeste houten tuinhuisjes worden vervaardigd in standaardmaten en worden bij u geleverd als bouwpakket dat u zelf in elkaar moet zetten.

Veranda Twente biedt u maatwerk dat volledig is afgestemd op uw wensen. Onze tuinhuizen en veranda’s worden op maat ontworpen, vervaardigd én geplaatst. Dat is een andere aanpak die leidt tot hogere prijzen. We vinden een hoge kwaliteit belangrijk, maar bieden u desondanks een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bent u op zoek naar een goedkoop tuinhuis met overkapping? Houd dan onze aanbiedingen in de gaten.

Vrijblijvende offerte

Geïnteresseerd in een maatwerk houten tuinhuis met overkapping? Meer weten over onze prijzen en mogelijkheden? Laat uw gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie en/of een offerte op maat.

Ontvang een offerte