Over ons

Veel mensen hebben een mooie tuin, maar door het Nederlandse klimaat genieten zij hier eigenlijk te weinig van. Een veranda verlengt het buitenseizoen en zorgt voor comfort en beschutting tegen weer en wind. Veranda Twente voorziet in de wens van buitenmensen om méér en langer te genieten van het buiten zijn.

Veranda Twente is van start gegaan in 2002 en staat onder leiding van Bosse Koolen – erkend timmerman – en beschikt daarnaast over een team van acht maatwerkspecialisten. Zij zijn ware vakmensen die u helpen uw veranda of overkapping te ontwerpen, realiseren én te plaatsen. Alle medewerkers van Veranda Twente hebben een bouwkundige opleiding en beschikken over de nodige kennis en expertise als timmerman. Vol passie en vakmanschap werken zij aan de realisatie van uw droom.

Niet alleen voor een houten veranda of terrasoverkapping kunt u bij ons terecht. Naar aanleiding van wensen van onze klanten hebben wij ons productaanbod uitgebreid en kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

  • Houten buitenkeukens
  • Houten lamellen daken
  • Pergola’s
  • Poorten
  • Gevelbekleding en raamvensters
  • Lichtstraten in veranda’s en woningen

Bent u niet alleen op zoek naar een houten overkapping of veranda, maar ook naar een van bovenstaande zaken? Overweeg dan het geheel uit te besteden bij Veranda Twente zodat het ontwerp van de diverse timmerwerken optimaal kan worden afgestemd op elkaar, uw wensen en uw woning.

Onze passie voor buiten

Genieten van het buitenleven staat bij ons hoog in het vaandel. Het huis is een plek om tot rust te komen en te ontspannen. Het comfort en genot van uw woning kan aanzienlijk worden vergroot met een rustieke houten veranda en biedt extra ruimte om te ontspannen én te leven. Voor u, uw partner en uw familie.

Met een houten overkapping kunt u vaker én langer genieten van de buitenlucht. Een veranda biedt bescherming tegen de elementen: schaduw op de hete dagen, maar ook beschutting tegen regen en wind. De veranda vormt een heerlijke plek om tijd door te brengen met de mensen waarvan u houdt, bijvoorbeeld met vrienden, tijdens familiediners of voor kinderfeestjes.

Vanuit vakmanschap en aandacht voor de uitstraling voor uw woning, realiseren wij graag een houten veranda naar uw wens en stijl. Zo helpen we u te genieten van een gemeenschappelijke passie: buiten zijn.

 

Ook een veranda naar uw wens?

Ontvang een offerte

Of bel direct met +31 (0)6 813 840 05