Luxe veranda’s

Veranda Twente is een erkend specialist op het gebied van luxe veranda’s en heeft al vele klanten aan hun gedroomde veranda geholpen. U heeft bij ons de keuze uit een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige houtsoorten, waaronder eiken, vurenhout, lariks en douglas. Zo weet u zeker dat uw luxe veranda perfect past bij de buitenzijde van uw woning.

Luxe veranda’s op maat

Bij Veranda Twente zijn we niet alleen gespecialiseerd in luxe veranda’s, maar leveren we u bovenal veranda’s op maat die aansluiten op uw unieke eisen en behoeften. Wij maken bovendien gebruik van duurzame materialen, waardoor uw luxe veranda gegarandeerd tot in de lengte van jaren meegaat.

Luxe veranda met lichtinval

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe veranda met lichtstraat, zodat u een hoge mate van natuurlijke lichtinval in uw woning creëert en uw binnenruimte direct een stuk groter lijkt. Wij plaatsen tevens lamellen daken in uw luxe houten veranda. Wilt u liever geen lichtstraat in uw luxe veranda? Kies dan voor een veranda overkapping met een lichtkoepel, solartube of daklicht.

 

Unieke luxe veranda’s

Onze luxe veranda’s zijn onovertroffen in kwaliteit en afwerking. Wanneer u kiest voor Veranda Twente profiteert u van de volgende voordelen:

Maatwerk

Een maatwerk tuinhuis met overkapping wordt afgestemd op uw individuele wensen, stijl en budget.

Van A tot Z

Veranda Twente ontwerpt, realiseert én plaatst uw tuinhuis met veranda. Daar heeft u geen omkijken naar!

Optimaal buitenleven

Een sfeervol tuinhuis met veranda waarmee u nagenoeg het hele jaar buiten kunt genieten.

Geïntegreerd in uw tuin

Uw tuinhuis past perfect bij uw prachtig onderhouden tuin zodat ze samen een mooi geheel vormen.

Voorbeelden van luxe veranda’s
Een nog completer beeld krijgen van de mogelijkheden die een gecombineerd tuinhuis met veranda u biedt? Bekijk ons portfolio!
» Projecten

Prijzen van een luxe veranda

De prijzen voor een luxe veranda lopen bij aanbieders sterk uiteen. Een aanbieding voor een veranda is niet zo lastig te vinden, maar vanzelfsprekend streeft u bij een luxe veranda naar de hoogst mogelijke kwaliteit. In dat geval bent u bij Veranda Twente aan het juiste adres, want wij bieden u betaalbare veranda’s op maat die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Onze tuinhuizen en veranda’s worden op maat ontworpen, vervaardigd én geplaatst. Dat is een andere aanpak die leidt tot hogere prijzen. We vinden een hoge kwaliteit belangrijk, maar bieden u desondanks een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Houd dan onze aanbiedingen in de gaten.

Vrijblijvende offerte

Geïnteresseerd in een maatwerk houten tuinhuis met overkapping? Meer weten over onze prijzen en mogelijkheden? Laat uw gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie en/of een offerte op maat.

Ontvang een offerte