Kapschuren

De kapschuur is in Twente al vele decennia lang een veelvoorkomend fenomeen. Niet zo gek, want een houten kapschuur kan fungeren als een zeer handige schuur, overkapping of opslag voor uw spullen. Dit maakt een kapschuur nog veelzijdiger dan een tuinhuisje, veranda of een gewone houten overkapping.

Voor een kwalitatief hoogwaardige kapschuur in Twente bent u bij Veranda Twente aan het juiste adres. Een kapschuur van Veranda Twente kan op verschillende manieren worden gebruikt. Sommige mensen gebruiken een kapschuur in Twente als kleine schuurwoning, terwijl andere mensen hun houten kapschuur vooral gebruiken als praktische overkapping tegen de weersomstandigheden.

Houten kapschuur Twente

Waar u uw kapschuur in Twente ook voor wilt gebruiken: het is altijd een handige toevoeging aan uw tuin die zeker niet zal misstaan bij uw woning. Bij Veranda Twente kiezen we namelijk altijd voor een kapschuur die qua bouwstijl exact aansluit op de bouwstijl van uw huis. Zo weet u zeker dat kapschuur aan uw verwachtingen voldoet.

Heeft u bijvoorbeeld een typisch Twentse woning met een landelijke uitstraling? Dan kunnen wij voor u de ideale kapschuur creëren. Wanneer u bij ons een kapschuur in Twente koopt, kunt u tevens kiezen welke houtsoorten wij voor de bouw van uw kapschuur gebruiken. Hierdoor bent u gegarandeerd van een kapschuur van hoge kwaliteit waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Kapschuur als schuurwoning

Veel mensen gebruiken hun kapschuur in Twente als moderne schuurwoning met een landelijke uitstraling. De combinatie tussen landelijk en modern is zeer populair en biedt tegelijkertijd diverse praktische voordelen. Zo kunnen wij uw kapschuur bijvoorbeeld voorzien van een moderne lichtstraat of lichtkoepel, waarmee u direct meer lichtinval in uw schuurwoning creëert.

 

Unieke kapschuren

Onze kapschuren worden geheel naar wens en op maat geproduceerd. Dat leidt tot een unieke kapschuur dat volledig past bij uw gebruikswensen en de uitstraling van uw woning. De kapschuren bieden u diverse opties, zoals:

Lichtstraten

Een houten buitenverblijf met lichtstraat is heerlijk licht en komt bovendien extra ruimtelijk over.

Wanden

Wanden in uw buitenverblijf zorgen voor beschutting. De wanden kunnen worden uitgevoerd met ramen.

Verlichting

Verlichting in het plafond van uw buitenverblijf draagt bij aan de uitstraling en het gebruiksgenot.

Daken

Kies voor het dak dat bij u past. Denk bijvoorbeeld aan een puntdak met dakpannen, plat dak of lamellen.

Voorbeelden van kapschuren
Een nog completer beeld krijgen van de mogelijkheden die een houten buitenverblijf u biedt? Bekijk foto’s op onze webstite.
» Projecten

Prijs van kapschuur

De prijzen van een kapschuur lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van zowel kwaliteit als maatwerkopties. Veranda Twente biedt u een op maat ontworpen kapschuren van hoge kwaliteit. Voor wie op zoek is naar een goedkoop buitenverblijf hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen. Naast een kapschuur kunnen wij vele andere producten voor u verzorgen. Denk hierbij onder meer aan veranda’s, lichtstraten, lamellen daken, screens, timmerwerken en nog vele andere bouwwerken op maat

Vrijblijvende offerte

Veranda Twente realiseert graag uw houten buitenverblijf. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over onze prijzen en mogelijkheden? Geef uw wensen door en ontvang vrijblijvend meer informatie en/of een offerte op maat.

Ontvang een offerte