Houten veranda’s

Houten veranda’s winnen de laatste jaren in Nederland aan populariteit. Dat is niet zo vreemd, want een veranda biedt u de beschutting waardoor u ook op koudere en nattere dagen kunt genieten van uw tuin. Geniet volop van het buitenleven met de luxe houten veranda’s van Veranda Twente.

De ideale houten veranda voor uw huis

Een houten veranda is méér dan alleen een terrasoverkapping. De veranda vormt een goedkope en effectieve uitbreiding van uw woonoppervlak, laat u vaker en langer van uw buitenruimte genieten en vergroot ook de waarde van uw woning. Veranda Twente realiseert voor u een op maat gemaakte houten veranda volgens uw eigen wensen en smaak. Door uw persoonlijke moderne, klassieke of landelijke stijl te verenigen met de uitstraling van uw woning zorgen wij voor een plaatje dat helemaal klopt.

Houten veranda’s van topkwaliteit

Veranda Twente heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van houten veranda’s. Voor onze houten overkappingen gebruiken wij alleen de allerbeste houtsoorten. U heeft keuze uit onder andere lariks-, eiken-, douglas- en vurenhout. Wij adviseren u graag in de keuze van een houtsoort, zodat deze goed past bij de bouwstijl en uitstraling van uw woning.

Veranda Twente levert kwalitatief hoogwaardige houten veranda’s waarmee u op de toekomst bent voorbereid. Onze houten overkappingen zijn goed bestand tegen de weersinvloeden. Een eenmalige investering betaalt zich dubbel en dwars terug in jarenlang gebruiksplezier en de waarde van uw woning!

Unieke houten veranda’s

Onze houten veranda’s zijn onovertroffen in kwaliteit en afwerking. Omdat alle veranda’s op maat worden geproduceerd, biedt dat u de mogelijkheid de veranda geheel af te stemmen op uw eigen wensen. Zij kunnen bijvoorbeeld worden uitgerust met de volgende opties:

 

Screens

Screens bieden u extra bescherming tegen zon en wind. Eenvoudig te bedienen middels afstandsbediening!

Lichtstraat

Een houten overkapping met lichtstraat is heerlijk licht en voorkomt bovendien lichtverlies in uw woning.

Spotjes

Stijlvolle verlichting geïntegreerd in de overkapping draagt bij aan de uitstraling en het gebruiksgenot van uw veranda.

Deuren

Ook mogelijk zijn loftdeuren, veranda’s met glazen schuifwanden en veranda’s met een schuifpui.

Bekijk voorbeelden van veranda’s
Een nog completer beeld krijgen van de mogelijkheden die een houten veranda biedt? Bekijk ons portfolio op onze webstite!
» Projecten

 

Houten veranda prijzen

De prijzen van houten veranda’s variëren sterk. Veranda Twente streeft naar de optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit en biedt kwalitatief hoogwaardige veranda’s tegen een betaalbare prijs. Een complete maatwerk veranda leveren wij al vanaf € 2500,-. Bent u op zoek naar een goedkope veranda, houd dan ook onze aanbiedingen in de gaten.

Vrijblijvende offerte

Geïnteresseerd in een houten terrasoverkapping van Veranda Twente? Meer weten over onze prijzen en mogelijkheden? Geef uw wensen door en ontvang vrijblijvend meer informatie en/of een offerte op maat.

Ontvang een offerte