Ervaringen met Veranda Twente

Wie kan beter vertellen over ons werk dan de mensen voor wie wij al een veranda hebben mogen realiseren? Lees hieronder de beoordelingen over Veranda Twente. Wij scoren een klanttevredenheid van 9,8!

 

 

Zeer tevreden

Al tijdens het offertetraject goed en snel contact gehad met Simone. Duidelijke communicatie en snelle reactie op vragen. Tijdens de bouw denkt Bosse goed mee en hij en zijn mannen leveren VAKWERK af! Wij zijn zeer tevreden en kunnen Veranda Twente absoluut aanbevelen.
- Jan Arne & Riana

Dhr

Van offerte tot oplevering: hele prettige samenwerking om tot maatwerk te komen. Ik kan een ieder aanraden met deze partij in zee te gaan!
- Jeel heule

Prachtige veranda gerealiseerd

Prachtige veranda gerealiseerd, die heel mooi bij het huis past. Laat de zomer maar komen! Goed werk mannen ( en Simone ) van Veranda Twente .
- Jan de Weerd

Het is erg mooi geworden!

Het is erg mooi geworden !en een fijne samenwerking! Nog bedankt!
- Marcel Berntsen

Wij zijn super blij en tevreden

Wij zijn super blij en goed tevreden over het geleverde werk (Veranda 4x3,65m) van de heer Bosse Koolen van Veranda Twente. Netjes en schoon en duidelijk. Verhouding prijs en kwaliteit is goed. Zij omgang met onze was correct ,eerlijk en duidelijk. Zijn bedrijf is een aanrader en zal ik ze weer mijn nieuwe klus toe vertrouwen.
- Jacques JrJr

Goed en netjes!

komt afspraken goed na ,werkt erg netjes
- Nelleke Lippens