Buitenverblijf

Een buitenverblijf: de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur en de buitenlucht. Een plek om bezig te zijn, om te genieten met vrienden en familie of voor gezellige barbecues en diners. Van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst biedt het buitenverblijf een comfortabele plek in uw tuin of de natuur. Geniet volop van het buitenleven met een maatwerk houten buitenverblijf van Veranda Twente.

Uw maatwerk houten buitenverblijf

Veranda Twente realiseert houten buitenverblijven geheel op maat. Op basis van de plek waar het buitenverblijf zal komen, uw gebruikswensen en uw persoonlijke stijl ontwerpen we een buitenverblijf dat hier precies bij past. De buitenverblijven worden vervaardigd uit alleen de allerbeste houtsoorten. U heeft keuze uit onder andere eiken-, lariks-, vuren-, en douglashout. De houtsoort bepalen we samen met u, in goed overleg.

Diverse soorten buitenverblijven

Veranda Twente heeft jarenlange ervaring in de realisatie van buitenverblijven. Enkele voorbeelden zijn:

  • Platdak buitenverblijven
  • Puntdak buitenverblijven
  • Kapschuren

Alle buitenverblijven worden op maat vervaardigd in een klassieke, moderne of landelijke uitstraling.

 

Unieke buitenverblijven

Onze buitenverblijven worden geheel naar wens en op maat geproduceerd. Dat leidt tot een uniek buitenverblijf dat volledig past bij uw gebruikswensen en de uitstraling van uw woning. De buitenverblijven bieden u diverse opties, zoals:

Lichtstraten

Een houten buitenverblijf met lichtstraat is heerlijk licht en komt bovendien extra ruimtelijk over.

Wanden

Wanden in uw buitenverblijf zorgen voor beschutting. De wanden kunnen worden uitgevoerd met ramen.

Verlichting

Verlichting in het plafond van uw buitenverblijf draagt bij aan de uitstraling en het gebruiksgenot.

Daken

Kies voor het dak dat bij u past. Denk bijvoorbeeld aan een puntdak met dakpannen, plat dak of lamellen.

Voorbeelden van buitenverblijven
Een nog completer beeld krijgen van de mogelijkheden die een houten buitenverblijf u biedt? Bekijk foto’s op onze webstite.
» Projecten

 

Prijs van een buitenverblijf

De prijzen van een buitenverblijf lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van zowel kwaliteit als maatwerkopties. Veranda Twente biedt u een op maat ontworpen buitenverblijf van hoge kwaliteit. Voor wie op zoek is naar een goedkoop buitenverblijf hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen.

Vrijblijvende offerte

Veranda Twente realiseert graag uw houten buitenverblijf. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over onze prijzen en mogelijkheden? Geef uw wensen door en ontvang vrijblijvend meer informatie en/of een offerte op maat.

Ontvang een offerte