Veranda met lichtstraat

Een houten veranda is een prachtige aanvulling op uw woning en staat garant voor méér woongenot en een langer buitenseizoen. Een overkapping kan echter veel licht wegnemen uit uw woning, in het bijzonder wanneer uw veranda op het zuiden georiënteerd is en uw woning aan deze zijde grote ramen heeft. Voor een lichte veranda én een licht huis kiest u een veranda met lichtstraat.

Voordelen van een lichtstraat

Een veranda met een lichtstraat of houten dak heeft een aantal voordelen:

  • De veranda lijkt groter
  • Natuurlijke lichtinval komt de ruimte ten goede
  • U heeft minder lichtverlies in uw huis

Lichtstraten van topkwaliteit

Wij plaatsen tevens lichtstraten voor bestaande situaties, zoals bijvoorbeeld bij een uitbouw.

Veranda Twente heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van maatwerk veranda’s en terrasoverkappingen. De lichtstraten worden allemaal in eigen beheer gebouwd door ervaren vakmensen met een bouwtechnische achtergrond. Het frame wordt gemaakt van hout, zodat de lichtstraat naadloos aansluit op de stijl van uw veranda. De bovenzijde maken wij van aluminium daklijsten. Daardoor is de lichtstraat op het schoonmaken na onderhoudsvrij.

Veranda Twente levert kwalitatief hoogwaardige lichtstraten waarmee u op de toekomst bent voorbereid. Onze veranda’s met lichtstraat zijn bestand tegen de weersinvloeden en staan garant voor jarenlang gebruiksplezier.

Diverse mogelijkheden met betrekking tot lichtinval

Type zadeldak
Een lichtstraat met zadeldak zorgt voor een ruimtelijk gevoel en een optimale lichtinval voor uw veranda.

 

Type lessenaarsdak
Deze lichtstraat wordt vaak tegen de gevel aan gemonteerd. Op deze wijze wordt de al bestaande ruimte zo optimaal mogelijk van lichtinval voorzien.

 

Type platte lichtstraat

 

Type lichtkoepel

Tevens kunnen we de veranda’s voorzien van  een dak van polycarbonaat of geheel van glas.

 

Unieke veranda’s met lichtstraat

Alle lichstraten worden op maat gemaakt door onze vakkundige vakmensen. Het ontwerp sluit in uitstraling aan op uw veranda of terrasoverkapping. Uw maatwerk lichtstraat kan geheel worden afgestemd op uw wensen. Enkele kenmerken van onze lichstraten zijn:

Grondverf

Het hout van de lichtstraat zetten wij in de grondverf. De binnenzijde kunt u naar wens aflakken.

Diverse soorten glas

U kiest zelf uw type glas, bijvoorbeeld enkel gelaagd glas, isolatieglas, warmtewerend glas of zelfreinigend glas.

Nieuw en bestaand

Lichtstraten kunnen worden gemaakt voor nieuwe veranda’s, maar ook voor bestaande situaties.


Bekijk voorbeelden van veranda’s
Een nog completer beeld krijgen van de mogelijkheden die een houten veranda biedt? Bekijk ons portfolio op onze webstite!
» Projecten

Prijzen van een lichtstraat

Veranda Twente realiseert zowel veranda’s met lichtstraat als lichtstraten voor bestaande veranda’s en terrasoverkappingen. Daarbij streven wij steeds naar een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Bent u op zoek naar een goedkope lichtstraat, houd dan zeker onze aanbiedingen in de gaten.

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden van onze veranda’s met lichtstraat? Geef uw wensen door en ontvang vrijblijvend meer informatie en/of een offerte op maat.

Ontvang een offerte